AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek saklamak

Kahve falında yemek saklamak

Kahve falında yemek saklamak yaşadığı stresin biteceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yemek saklamak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, ortak kaynak kullanımı ya da ekip çalışması gerektiren işlerinizi veya duygusal ilişkilerinizi ele alış biçiminizde haklıydınız.

Kahve falında yemek saklamak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyler sakladığını görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bıçak sakladığını görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında sigara saklamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında silah saklamak ağlayacağına, strese gireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi evde saklamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdan saklamak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında bir şeyi sakladığını görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, küslükleri bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir