AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik kırılmak

Kahve falında bilezik kırılmak

Kahve falında bilezik kırılmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, dualarının karşılığını göreceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bilezik kırılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Kahve falında bilezik kırılmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına delalettir.

Kahve falında bilezik kırılması görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bilezik kırılmasını görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında kırılan bilezik görmek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işarettir.

Kahve falında kırılmış bilezik görmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir