AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Kahve falında altın bileziğin kırıldığını görmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziğin kırılmasını görmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırılmış altın bilezik görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın bileziğin kırılması görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işlerinin yolundan çıkacağına işarettir.

Kahve falında kırılan bilezik görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bileziğinin kırıldığını görmek bolluk içinde yaşayacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bileziğin kırıldığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine delalet eder.

Kahve falında bilezik kırılmak gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sözlerinden çıkmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir