AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilerek oruç bozmak

Kahve falında bilerek oruç bozmak

Kahve falında bilerek oruç bozmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bilerek oruç bozmak gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında bilerek oruç bozmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, eline geçen paraları tutamayacağına delalet eder.

Kahve falında bile bile oruç bozmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilerek altına yapmak onlara doyasıya sarılacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Kahve falında biley taşı görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bilerek bardak kırmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir