AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilerek bayılmak

Kahve falında bilerek bayılmak

Kahve falında bilerek bayılmak hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, gelirinin artacağına yorulur.

Kahve falında bilerek bayılmak gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Kahve falında bilerek bayılmak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilerek bardak kırmak bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bile bile oruç bozmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilerek oruç bozmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya yorulur.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ne yapacağını bilememek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iyiliğe ve güzelliğe işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir