AnaSayfa / Genel / Kahve falında orucunu bilerek bozmak

Kahve falında orucunu bilerek bozmak

Kahve falında orucunu bilerek bozmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, yetki sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak gördüyseniz:

  • Tesadüfi olaylar belli konulardaki yöntemleriniz, ilişkileriniz, uzun vadeli planlarınız veya fikirleriniz üzerinde yaratıcı etkiler oluşturabilir.

Kahve falında bile bile oruç bozmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilerek oruç bozmak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına işarettir.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında biley taşı görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bıçak bileylemek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret eder.

Kahve falında ne yapacağını bilememek başarılı olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir