AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilenmiş bıçak görmek

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında bilenmiş bıçak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak bileylemek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında bıçak bileyici görmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında ne yapacağını bilememek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında orucunu bilerek bozmak yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bilerek bardak kırmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bilerek bayılmak onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir