AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bilendiğini görmek

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yol göstereceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak bilendiğini gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında bıçak bileyici görmek iç açıcı sözlere, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına işarettir.

Kahve falında bıçak bileylemek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bilerek oruç bozmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına yorulur.

Kahve falında biley taşı görmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında ne yapacağını bilememek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında bilerek bayılmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir