AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak bileylemek

Kahve falında bıçak bileylemek

Kahve falında bıçak bileylemek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok önemli noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçak bileylemek gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında bilenmiş bıçak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bıçak bileylemek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında bıçak bilendiğini görmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında biley taşı görmek zor durumda bırakacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına delalettir.

Kahve falında bilerek bayılmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında bilerek bardak kırmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ne yapacağını bilememek çok büyük zararlara uğrayacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir