AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik yapmak

Kahve falında bileklik yapmak

Kahve falında bileklik yapmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklik yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında bileklik yapmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, ardından yeni bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında altın bileklik taktığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik bileklik görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın kolye bileklik görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı bileklik görmek hak yolundan ayrılacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir