AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı bileklik görmek

Kahve falında kırmızı bileklik görmek

Kahve falında kırmızı bileklik görmek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntılarından arınacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bileklik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sosyal yaşamınızda olumlu değişiklikler var, yapılacak özel planlar geleceğe yönelik gelişmeler zincirinin ilk adımı olabilir.

Kahve falında kırmızı taşlı bileklik görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı bileklik görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına delalettir.

Kahve falında bileklik takmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında parlak bileklik görmek şansının hep açık olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bileklik takmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında gümüş bileklik almak iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş bileklik hediye almak işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuktan bileklik görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, kafasının karışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir