AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mavi taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Baskı yaratan konuları konuşmanın zamanı gelmemiş olabilir.

Kahve falında mavi taşlı bileklik görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bileklik takmak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında mavi bileklik görmek kötülüklerden uzak kalacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taşlı bileklik görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında taşlı bileklik takmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine tabir olunur.

Kahve falında taşlı bileklik görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir