AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilekliğin koptuğunu görmek

Kahve falında bilekliğin koptuğunu görmek

Kahve falında bilekliğin koptuğunu görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilekliğin koptuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak olumsuz durumları olumluya çevirebilirsiniz.

Kahve falında mavi boncuk bileklik görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bileklik hediye etmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip bileklik görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik bulmak aile bireylerinin arasının açılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında inci bileklik görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda bileklik görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, dertlerden kurtulmaya inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir