AnaSayfa / Genel / Kahve falında inci bileklik görmek

Kahve falında inci bileklik görmek

Kahve falında inci bileklik görmek kendi işini açacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında inci bileklik gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında inci bileklik görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret eder.

Kahve falında inci bileklik takmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bileklik yapmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet eder.

Kahve falında bileklik çalmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında siyah boncuklu bileklik görmek yüceltileceği sözler duyacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik çalmak fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, yarınlarına inanacağına inanılır.

Kahve falında boncuk bileklik görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına inanılır.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir