AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileklik bulmak

Kahve falında bileklik bulmak

Kahve falında bileklik bulmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bileklik bulmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Kahve falında altın bileklik bulmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş bileklik bulmak kul hakkına girmeyeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına tabir olunur.

Kahve falında bileklik bulmak çok zarar göreceğine, kazancının daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hediye bileklik almak adım adım başarıya ulaşılacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileklik kaybetmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, karlı çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bileklik görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine inanılır.

Kahve falında bileklik çalmak tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bileklik takmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir