AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda bileklik görmek

Kahve falında kolunda bileklik görmek

Kahve falında kolunda bileklik görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında kolunda bileklik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Kahve falında kolunda altın bileklik görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, modern insanlarla tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda bileklik görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı bileklik görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bileklik takmak çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı bileklik takmak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalettir.

Kahve falında bilekliğin koptuğunu görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bileklik çalmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine delalet eder.

Kahve falında bileklik görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çekilen acıların unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir