AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek barış ve sevgi içinde olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın sürüsü gördüyseniz:

  • Giyim veya süs eşyaları alabilirsiniz.

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında bıldırcın beslemek olmayacak hayallere kapılacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek yeni insanlarla tanışacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir