AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek

Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek

Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış bıldırcın gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Kahve falında kızarmış bıldırcın görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bıldırcın beslemek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın avlamak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın kuşu yakalamak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bıldırcın görmek doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında bıldırcın sürüsü görmek ekmeğin ve paranın da artacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir