AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilardo sopası görmek

Kahve falında bilardo sopası görmek

Kahve falında bilardo sopası görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, yoğun stres altında kalacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bilardo sopası gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında bilardo sopası görmek hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilardo oynamak belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, daima ona hürmet göstereceğine delalettir.

Kahve falında bilardo masasi görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bilardo topu görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında bilardo salonu görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Kahve falında kafaya sopa yemek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına işarettir.

Kahve falında eli sopalı adam görmek hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, fal sahibinin de çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında golf sopası görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir