AnaSayfa / Genel / Kahve falında golf sopası görmek

Kahve falında golf sopası görmek

Kahve falında golf sopası görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında golf sopası gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki veya geleceğinizi etkileyebilecek durumda kişilerle ilişkilerinizde bilgece tavırların faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında golf sopası görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında golf görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında golf oynamak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı sopa görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sopayla dövmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gündöndü sopası görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sıkıntılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sopayla kovaladığını görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bilardo sopası görmek o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir