AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilardo oynamak

Kahve falında bilardo oynamak

Kahve falında bilardo oynamak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunların yakında son bulacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında bilardo oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin davranışlarını değiştirmeye çalışabilir veya bazı görevlerini değiştirebilirsiniz.

Kahve falında bilardo oynamak yenileneceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilardo salonu görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında bilardo sopası görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bilardo topu görmek gülmeye hasret kalacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bilardo masasi görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında masa tenisi oynamak risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Kahve falında hayvanlarla oynamak hayat boyu çok sevileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle karşılıklı oynamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir