AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya sopa yemek

Kahve falında kafaya sopa yemek

Kahve falında kafaya sopa yemek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yeni ilişkiler kurulacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya sopa yemek gördüyseniz:

  • Herkes işini tamamladığında siz herşeyi düzene sokabilirsiniz.

Kahve falında kafaya sopa yemek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında birinden sopa yemek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüden sopa yemek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında babadan sopa yemek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, dara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sopa yemek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında golf sopası görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun sopa görmek alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında sopa atmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir