AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, girişimlerde bulunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil masa örtüsü gördüyseniz:

  • Bazı şeylere veda etmeniz, daha fazla görev yüklenmeniz veya farklı alternatifler bulmak için fikir almanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil masa örtüsü görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil masa örtü görmek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında dantelli masa örtüsü görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına delalet eder.

Kahve falında güzel masa örtüsü görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü ütülemek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında masa örtüsü hediye almak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı masa örtüsü görmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında renkli masa örtüsü görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir