AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçaklanmak bıçaklandığını görmek

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklandığını görmek

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklandığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokabilirsiniz.

Kahve falında bıçak çalmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş bıçak görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde bıçak yarası görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak bileyici görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla dolaşmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında babası tarafından bıçaklanmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçak gürmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla cam kesmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir