AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak çalmak

Kahve falında bıçak çalmak

Kahve falında bıçak çalmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yüzünün her daim güleceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, rızkının da genişleyeceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında bıçak çalmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Kahve falında çatal bıçak çalmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak çalmak yapılan planların alt üst olacağına, sıkıntılarının artacağına yorulur.

Kahve falında tesbih çalmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine inanılır.

Kahve falında kum çalmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu çaldırmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan çalmak sıkıntılardan kurtulmaya, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz araba çaldırmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, malının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında battaniye çalmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir