AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak gürmek

Kahve falında bıçak gürmek

Kahve falında bıçak gürmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçak gürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin kötü niyetli tavırlarına rağmen, siz sesinizi yükseltmeden konuşmaya devam etmelisiniz.

Kahve falında bıçak gürmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik gürmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında kendini gür sakallı görmek çok para kazanılacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gür akan dere görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına işarettir.

Kahve falında kendini gür saçlı görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçların gür olduğunu görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gür saçlı olmak adeta sinirden küplere bineceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında saçını uzun ve gür görmek zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir