AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş bıçak görmek

Kahve falında gümüş bıçak görmek

Kahve falında gümüş bıçak görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, hastalığın biteceğine, istediği arabaya bineceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş bıçak gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında gümüş çatal bıçak görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş bıçak görmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş ve altın bilezik görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine yorulur.

Kahve falında gümüş heykel görmek rızkın artacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş renkte yılan görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüşlük görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş çanta görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük taktığını görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir