AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş bıçağı almak

Kahve falında tıraş bıçağı almak

Kahve falında tıraş bıçağı almak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, zor durumların sona ereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tıraş bıçağı almak gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen şeyler uzun saatler alan uğraşlara dönüşebilir.

Kahve falında tıraş bıçağı almak onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına alamet eder.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak neşeli ve huzurlu bir geleceğe, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek umutsuz olacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tıraş olmak onların önüne geçeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kafayı tıraş etmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir