AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş makinesi görmek

Kahve falında tıraş makinesi görmek

Kahve falında tıraş makinesi görmek rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Kahve falında tıraş makinesi gördüyseniz:

  • Bir ayrılık olabilir.

Kahve falında tıraş makinesi görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, işi ile gündeme geleceğine delalettir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek duygularının karşılığını alamayacağına, kısmetinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini tıraş etmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir