AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormandan odun kesmek

Kahve falında ormandan odun kesmek

Kahve falında ormandan odun kesmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ormandan odun kesmek gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ormanda odun kesmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun kesmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, büyük bir ihanete uğranacağına inanılır.

Kahve falında ormanda odun toplamak insanlara küsüleceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Kahve falında ormandan odun toplamak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ormandan ağaç kesmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında ormanda ağaç kesmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet eder.

Kahve falında orman kesmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hızarla odun kesmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir