AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağda odun kesmek

Kahve falında dağda odun kesmek

Kahve falında dağda odun kesmek üzüleceğine ve yıkılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında dağda odun kesmek gördüyseniz:

  • Haberleşmeler konusunda yaşayacağınız problemleri ise çevrenizdeki insanlardan yardım alarak çözümleyin.

Kahve falında dağda odun kesmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine işaret eder.

Kahve falında dağdan odun getirmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, başarısız olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan odun toplamak böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında dağda odun toplamak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında motorla odun kesmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızarla odun kesmek yeni başlangıçların yapılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş odun kesmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ormandan odun kesmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, terslik yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir