AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru odun kesmek

Kahve falında kuru odun kesmek

Kahve falında kuru odun kesmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında kuru odun kesmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Kahve falında kuru odun kesmek sorunlarının biteceğine, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuru odun kırmak gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Kahve falında kuru odun almak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında kuru odun görmek kimseye borçlanmayacağına, çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kuru odun toplamak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hızarla odun kesmek prestij kazanılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında motorla odun kesmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında odun kesmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir