AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş odun kesmek

Kahve falında yaş odun kesmek

Kahve falında yaş odun kesmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında yaş odun kesmek gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle konuşurken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Kahve falında yaş odun kesmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında yaş odun taşımak makamını kaybedeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yaş odun görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş odun yakmak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun kesmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla odun kesmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında ormanda odun kesmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sobalık odun kesmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir