AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun kesmek

Kahve falında odun kesmek

Kahve falında odun kesmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hakkını alacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine inanılır.

Kahve falında odun kesmek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında odun kesmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, şanssızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ormanda odun kesmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında yaş odun kesmek zorluk ve zahmete düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ormandan odun kesmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru odun kesmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sobalık odun kesmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hüsrana uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla odun kesmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına delalet eder.

Kahve falında hızarla odun kesmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir