AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kesmek

Kahve falında karpuz kesmek

Kahve falında karpuz kesmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, güzel bir yola çıkılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında karpuz kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Kahve falında karpuz kesmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük karpuz kesmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek toparlanacağına, kendine geleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret eder.

Kahve falında kamyonda karpuz görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan karpuz toplamak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, doğruluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman karpuz görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir