AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz kesmek ve yemek

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadının da kaçacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, saygınlığa, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan ufak ya da büyük hiçbir fırsatı kaçırmamanızda fayda var.

Kahve falında karpuz kesmek ve yemek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kelek karpuz kesmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz kesmek hasta ise iyileşeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek kişinin kafasının rahat edeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işarettir.

Kahve falında büyük karpuz kesmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mevsim dışı karpuz yemek yetkili bir göreve atanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sulu karpuz yemek zorlukların kolayca aşılacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz peynir yemek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir