AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz ve bıçak görmek

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz ve bıçak gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında karpuz ve bıçak görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, problemlerini çözeceğine yorulur.

Kahve falında karpuz reçeli görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdekli karpuz yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında karpuz kabuğu yemek amaçlarına ulaşacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında tatlı karpuz yemek aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafirlere karpuz ikram etmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuzun içini görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir