AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya bıçak saplamak

Kahve falında kafaya bıçak saplamak

Kahve falında kafaya bıçak saplamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hem işinde başarılı olacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında kafaya bıçak saplamak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak saplamak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kendine bıçak saplamak çocuklarının fazla olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplamak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine yorulur.

Kahve falında bıçağı kendine saplamak işlerinde aksama olacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbine bıçak saplamak büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında duvara bıçak saplamak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir