AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipi kesmek

Kahve falında ipi kesmek

Kahve falında ipi kesmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına yorulmaktadır.

Kahve falında ipi kesmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Kahve falında ip kesmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kafasının boşalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla ip kesmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında ipi kesmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, korkularının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ip kesmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipi çekmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ip üzerinde uçmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında ip bulmak açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple asılı kalmak huzursuzlukların son bulacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir