AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip kesmek

Kahve falında ip kesmek

Kahve falında ip kesmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ip kesmek gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla ip kesmek tüm özlemini gidereceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ipi kesmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ip kesmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip kesmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ün yapmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipleri çözmek yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, işlerinizin bir süre güzel gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip koptuğunu görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipin üstünde yürümek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iple dantel görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, makamının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir