AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur kesmek

Kahve falında hamur kesmek

Kahve falında hamur kesmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında hamur kesmek gördüyseniz:

  • Çok yorulmanıza rağmen fazla şikayetçi olacağınız söylenemez, çünkü sonunda siz kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında hamur kesmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla hamur kesmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında evde hamur açmak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında hamur ve yufka görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sütle hamur yoğurmak işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamur un görmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında hamurun üstüne basmak önündeki engelleri aşamayacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine alamet eder.

Kahve falında annenin hamur yoğurduğunu görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir