AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı kesmek

Kahve falında halı kesmek

Kahve falında halı kesmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı kesmek gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Kahve falında halıyı kesmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla halı kesmek yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında halı kesmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına inanılır.

Kahve falında halı kestiğini görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halıların çalındığını görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak halı taşımak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, zorlukların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo halı görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Kahve falında kirli halı süpürmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir