AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi kesmek

Kahve falında bir şeyi kesmek

Kahve falında bir şeyi kesmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, can derdine düşeceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir şeyi kesmek gördüyseniz:

  • Karşınızdakileri kızdırmak konuları çıkmaza sokabilir.

Kahve falında bir şeyi kesmek büyük aksilikler yaşayacağına, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir şeyler kesmek malların artacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla bir şeyler kesmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bir şey yemek yapılan ahlaksız davranışlara, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprağa bir şey dikmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalınan bir şeyi bulmak rızkın genişleyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında abuk subuk şeyler görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir