Kahve falında ak güvercin görmek

Kahve falında ak güvercin görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına inanılır.

Kahve falında ak güvercin gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Kahve falında ak güvercin görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine alamet eder.

Kahve falında musluktan balık aktığını görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına inanılır.

Kahve falında burun akması görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden kirli su aktığını görmek Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek mevki makam sahibi olunacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına yorulur.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisini mutsuz edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağlardan su aktığını görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balın aktığını görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir