AnaSayfa / Genel / Kahve falında memeden irin aktığını görmek

Kahve falında memeden irin aktığını görmek

Kahve falında memeden irin aktığını görmek yolunda giden hayatın bozulacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden irin aktığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında memeden irin aktığını görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında memede irin görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında memeden irin görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sivilceden irin aktığını görmek aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ayağından irin aktığını görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında vücuttan irin aktığını görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çıbandan irin aktığını görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dizinden irin aktığını görmek üzüntülü haberler alacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir