AnaSayfa / Genel / Kahve falında balın aktığını görmek

Kahve falında balın aktığını görmek

Kahve falında balın aktığını görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, yeni işlere gireceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balın aktığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında balın aktığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan bal aktığını görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında bal aktığını görmek alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan su akması görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına delalettir.

Kahve falında temiz suyun aktığını görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek yüksek bir makama geleceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına işarettir.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir