AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Planlarınızda beklenmedik engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak düşmanlarını alt edeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, donanımlı kılacağına yorulur.

Kahve falında bacaktan bıçaklandığını görmek umutlarının tazeleneceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında üç bacak görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle almak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir