AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, zaaflarına kapılacağına delalet eder.

Kahve falında bacağının bıçaklandığını gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler vermekle veya yanlış bilgilendirmekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan bıçaklandığını görmek ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına delalet eder.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacakta kurt görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında kolsuz bacaksız bebek görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir