AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan bıçaklanmak

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işarettir.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla tekrar iletişim kurmanız durumunda ilgi alanlarınıza giren veya girebilecek konularda lider pozisyonuna geçebilirsiniz.

Kahve falında bacağının bıçaklandığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında bacaktan bıçaklandığını görmek ağız tadının kaçacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına işaret eder.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak eşiyle bahtiyar olacağına, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağını kaybetmek çok büyük bir acı duyacağına, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağı okşamak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir