AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak ticarette şansının düşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, yeni bir eve taşınacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Maddi veya işinizi ilgilendiren bir durum mamut hızında ilerliyor olabilir.

Kahve falında sağ bacağından bıçaklanmak kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ bacağından yaralandığını görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sağ bacağından vurulduğunu görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sağ bacağından vurulmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaktan bıçaklanmak sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bacağından bıçaklandığını görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla bacak kesmek güzel sözler işiteceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir